Aktuális


Részvételi felhívás a „World of Coffee” nemzetközi szakkiállításra
Részvételi felhívás a Magyar Turisztikai Ügynökség közösségi magyar standján való megjelenésre a „World of Coffee" nemzetközi szakkiállításon Budapesten, a Hungexpo épületében, 2017. június 13-15-én.
Áttekintés
 

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2017-ben közösségi magyar megjelenést szervez a World of Coffee nemzetközi kávé kiállításon, amelyet Budapesten rendeznek meg.

A World of Coffee a világ legrangosabb kávékiállítása és vására, amelynek minden évben más ország ad otthont. Az Európai Különleges Kávék Egyesülete (Speciality Coffee Associaton Europe, SCAE) több fordulós pályáztatást, előzetes tárgyalásokat és helyszíni felméréseket követően elfogadta Budapest pályázatát a World of Coffee magyarországi megrendezésére, így 2017. június 13-15-én az eseménynek a magyar főváros, ezen belül is a Hungexpo fog helyszínt biztosítani. Budapest lesz az első kelet-közép-európai város, ahová a nemzetközi rendezvény ellátogat.

A World of Coffee jelentősége a kávés szakmában rendkívüli, itt gyűlik össze évente a kávé szegmens összes fontos szereplője. A budapesti kiállítás és vásár keretein belül öt világbajnokságot rendeznek meg 2017-ben, ezek a következők lesznek: World Brewers Cup, World Cezve/Ibrik, World Latte Art, World Cup Tasters and World Coffee In Good Spirits Championships. Ezekre az eseményekre a világ bármely országából érkezhetnek versenyzők, akik nemzetközi bírákból álló zsűri előtt mérik össze tudásukat. Ezeken a világversenyeken magyar versenyzők is többször szerepeltek már sikerrel.

A kiállításról dióhéjban

  • 3 teljes nap
  • több, mint 200 kiállító a világ számtalan pontjáról
  • inspiráló szimpózium
  •  izgalmas versenyek
  • szemináriumok, oktatások és workshopok

Közösségi magyar részvétel

A Hungexpo területén megrendezésre kerülő kiállításon 50 m2-es standon nyújtunk lehetőséget a megjelenő társkiállító partnereink kávéinak bemutatására, információszolgáltatásra és tárgyalások lebonyolítására. 

Részvételi díj

A részvételi díj meghatározásánál kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy lehetőséghez jussanak minőségi szolgáltatást nyújtó, de kevésbé tőkeerős kávés szolgáltatók is. Így a kedvezményes részvételi díj összege 150.000,- Ft + ÁFA

Jelentkezés módja

A csatolt, elektronikusan kitöltött jelentkezési lap elküldésével a bor@mtu.gov.hu email címre.

Jelentkezési lap letöltése

Felhívjuk figyelmüket a szakmai.itthon.hu/kiallitasok-es-vasarok oldalon található Általános szerződési feltételekre, miszerint jelentkezésük csak visszaigazolás után tekinthető elfogadottnak.

Jelentkezés határideje

2017. május 7. 18:00 óra

...
tovább