« Vissza

FELHÍVÁS - III. Magyar-Arab Üzleti Fórum

FELHÍVÁS - III. Magyar-Arab Üzleti Fórum
III. Magyar - Arab - Üzleti Fórum, 2015. október 5-6., Budapest, Hotel Marriott

A 2015. évi fórum célja, hogy új együttműködések jöjjenek létre az arab és a magyar üzleti szféra között, ösztönözze további gazdasági kapcsolatok létrejöttét, erősítse Magyarország pozícióját az arab régióban. Emellett kiemelten kerülnek bemutatásra a magyarországi befektetési lehetőségek is.

22 országot felölelő arab világ 350 millió fős piacával nyelvi és kulturális egységet alkotva, számos üzleti lehetőséget biztosít a hazai vállalkozások számára.

A rendezvény kétnapos szakmai programjában előadások, szakmai eszmecserék, és vitafórumok szerepelnek, valamint üzleti tárgyalásokra is sor kerül

Az esemény fókusztémái: egészségipar, mezőgazdaság és élelmiszeripar, környezetipar, vízipar, turizmus, egészség-wellness, ICT, technológia, biotechnológia, innováció, építőipar, elektronikai ipar, gépjárműipar, gépipar és vegyipar.

 

Amennyiben érdekli a III. Magyar – Arab Üzleti Fórumon való részvétel, kérjük, jelezze szándékát alábbi online regisztrációs felületen: http://www.tradehouse.hu/form/standalone/57