« Vissza

FELHÍVÁS - Kedvezményes csatlakozási lehetőség a belgrádi MICE & SPA rendezvényre

Az MTÜ csatlakozási lehetőséget kínál a belgrádi MICE&SPA rendezvényre, ahol az ország partenrországként vesz részt. Az ügynökség 4 magyar társkiállító részére kedvezményes áron biztosítja a részvételt.

A szerb és nemzetközi beutazás lehetőségeinek jobb kiaknázása érdekében a Magyar Turisztikai Ügynökség kiemelt partnerországként vesz részt a 2016. október 20-21-között Belgrádban megrendezett 3rd South-East European Winter Exhibition for MICE & Spa vásáron. Az esemény során a szerb kiutaztató szakma mellett a hosted buyer programnak köszönhetően minőségi orosz, öböl-menti és balkán országokból érkező partnerekkel is lehetőség nyílik B2B kapcsolatépítésre.

Az MTÜ csatlakozási lehetőséget kínál 4 magyar társkiállító részére kedvezményes áron.

 

 

Helyszín:                  Hotel Zira, Belgrád

Időpont:                     2016. október 20-21.,

Bővebben a rendezvényről: http://westm.rs/wstm-packages

 

Személyes részvétel díja:     teljes pulton nettó 150.000 HUF + áfa

ez gyakorlatilag megegyezik a „silver package"-ben foglalttakkal, azaz többek között magában foglalja 1 db B2B workshop asztal, 1 oldal a WESTM magazinban, company profile a WESTM honlapján, továbbá részvétel a networking eseményeken és a konferencián (max. 2 fő kiutazó részére)

Osztott pulttal való részvételre ezen a rendezvényen nincs mód tekintettel a kedvezményes lehetőségre.

 

Részvétel prospektussal:      nettó 15 000 HUF + áfa

Prospektus betárazás időpontja és helyszíne: 2016. október 17. 16:00-ig (maximum 100 db és legfeljebb 20 kg mennyiségig) az MTÜ központjába Kincses Márk részére.

 

Részvételükre számítunk! Jelentkezésüket az alábbi jelentkezési lap, valamint az abban található „company profile" visszaküldésével tehetik meg, Kincses Márk (MTÜ nemzetközi piacfejlesztési menedzser) részére a mariann.major@mtu.gov.hu és mark.kincses@mtu.gov.hu e-mail címre. A jelentkezés határideje: 2016. szeptember 20. 17:00 óra. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk befogadni.

Jelentkezési lap

Melléklet: Cégprofil


(B2B