« Vissza

FELHÍVÁS - Sport Nagyköveti Program

A Magyar Turizmus Zrt., Magyar Kongresszusi Igazgatóság részvételi felhívást tesz közzé Sport Nagyköveti Programra (SNP).

A Sport Nagyköveti Program célja, hogy Magyarországon minél több nemzetközi sport világesemény kerüljön megrendezésre, ami gazdagítja a magyar sport- és gazdasági életet, hozzájárul az ország pozitív nemzetközi megítéléséhez, továbbá közvetlen és közvetett módon erősíti annak turizmusát.

A Program keretében az országos sportági szakszövetségek és szövetségek, valamint sportszervezetek kérhetik az MT Zrt. szakmai és anyagi támogatását az adott nemzetközi sportesemény Magyarországon történő megrendezési jogának elnyeréséhez (pályázatához), a pályázat költségeinek 80%-áig, maximum bruttó 3 millió forintig.

A részvételi kérelem folyamatosan, magyar nyelven, formanyomtatványon nyújtható be. A részvételi felhívás és a formanyomtatvány a Magyar Kongresszusi Igazgatóságnál igényelhető, illetve letölthető a Magyar Kongresszusi Igazgatóság weboldaláról.

Tisztelt Kollégák, Leendő Nagyköveteink!
Az Önök segítségére is szükségünk van a Konferencia Nagyköveti Program sikeres bevezetéséhez. Kérjük, hogy kapcsolataik révén népszerűsítsék a Programot és álljanak a kezdeményezés mellé, hogy közös erővel minél több nemzetközi konferenciát nyerhessünk meg országunk számára!

Magyar Turizmus Zrt.
Magyar Kongresszusi Igazgatóság