Akár kutyával is részt vehet a Torkos Csütörtökön!

Tekintettel a tavaly indított Utazz kutyával! kampány sikerére, idén külön aloldalon kereshetőek azok a Torkos Csütörtökhöz csatlakozó vendéglátóhelyek, ahová állat is bevihető. A Magyar TurizmusZrt. és a Kutyabarát.huegyaránt arra biztatja az állatbarát vendéglátóhelyeket, hogy minél többen csatlakozzanak a Torkos Csütörtök akcióhoz.

Az elmúlt néhány évben látványosan, „gombamód" szaporodott azoknak a színvonalas turisztikai szolgáltatásoknak a száma Magyarországon, amelyek lehetővé teszik a kikapcsolódást kutyának és gazdájának egyaránt. Egyértelmű igény mutatkozik e szolgáltatások a további bővítésére. Ezt szem előtt tartva a tavalyi Utazz kutyával! kampányra épülve ebben az évben már kutyabarát helyekre is lehet keresni az akcióhoz csatlakozott éttermek listájában, régiók szerint. Érdemes időről időre visszatérni a Torkos Csütörtök akció étteremkereső oldalára, hiszen február 9-éig még bővül a lista. A kedves gazdikat ezúton is arra kéri a Magyar Turizmus Zrt.: ha nem találják kedvenc helyüket a kínálatban, biztassák őket a csatlakozásra! A vendéglátóhelyek szintén a torkoscsutortok.itthon.hu oldalon csatlakozhatnak.

A négylábú társakra fogadására vonatkozóan NÉBIH állásfoglalása itt olvasható. (8.7. Kedvtelésből tartott állatok a vendégtérben)A gazdiknak szóló kutyás etikettről itt talál anyagokat.

(Hír)  2016. jan. 26.