NETA

A Magyar Turisztikai Ügynökség (korábban: Magyar Turizmus Zrt.) több, mint egy évtizede kezdte el a Nemzeti Turisztikai Adatbázis (NETA) építését. Jelenleg az utazóközönségnek szánt itthon.hu és gotohungary.com portálcsoporton kereshető adatbázis közel 32.000 turisztikai szolgáltatót és látnivalót tart nyilván Magyarországon. A NETA céljairól, jellemzőiről készült összefoglaló a linkre kattintva tölthető le: Nemzeti Turisztikai Adatbázis (pdf, 340 KB)

Ha Önnek szállodája, panziója, étterme, utazási irodája vagy lovasiskolája van, esetleg múzeum, program vagy egyéb látnivaló gazdája, kérjük, nézze meg szerepel-e adatbázisunkban!

Ha adatai nem, vagy nem helyesen szerepelnek adatbázisunkban, az alábbi kérdőívek kitöltésével juttassa el szolgáltatásának/látnivalójának részleteit a területileg illetékes Tourinform irodába (címlistájukat itt találja) vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a neta[kukac]mtu.gov.hu címen! (Kukac szó helyett kérjük használja az internetes jelölést: @) Adataival öt darab fénykép is megjeleníthető szolgáltatásánál, ezt kérjük mellékletként csatolja a kérdőívhez!

Kérjük, a kérdőív formátumát NE MÓDOSÍTSA, .doc formában küldje vissza!

Érdeklődését a 06-1-438-8080-as, munkanapokon 08-20 óráig üzemelő információs központunkban is szívesen várjuk!

Letölthető elektronikus kérdőívek:

Egészségturizmus, wellness, gyógyfürdők, strandok, úszásra, fürdőzésre alkalmas létesítmények, helyek 

Falusi- és magánszálláshelyek  

Golf

Horgászvizek, létesítmények

Kempingek

Konferenciahelyszín 

Lovas turizmus 
 

Múzeumok 

Műemlékek, látnivalók

Programok, események, fesztiválok  

Sportolási lehetőségek


Szálláshelyek

Szakmai címtár 

Templomok

Természeti értékek

Utazási irodák


Vadászlehetőségek
 

Vendéglátóhelyek

Víziturizmus