« Vissza

Élőben a Facebookon: Hosszúlépéssel és celebekkel indul a ’Jó itt lenni’ program

Interaktív, különleges hangulatú balatonfüredi városnézéssel csütörtökön elindult a Magyar Turisztikai Ügynökség új őszi belföldi marketingaktivitása. A 'Jó itt lenni' programban az ügynökség a Hosszúlépés csapatával és hírességekkel fogott össze egy-egy belföldi régió élményszerű, innovatív bemutatására. Az országjárás során az egyedi tematikájú budapesti városnézéseivel népszerűvé vált Hosszúlépés. Járunk? is kimozdul a fővárosból.

Az MTÜ 'Jó itt lenni' programja keretében a Hosszúlépés stábja és kedvenc hírességeink kalauzolnak négy kiemelt magyarországi turisztikai régióba, hogy kedvet csináljanak az őszi országjáráshoz. A profi túravezetők mellett ők gondoskodnak arról, hogy a közismert nevezetességek mellett a virtuális séták résztvevői a helyhez kötődő legendák, érdekes figurák, rejtett helyszínek és titkos történetek révén is nyakig mártózzanak az élményekben. Vastag Csaba a Balatont, Polyák Lilla Sopront és a Fertő-tájat, Szilágyi Áron a fővárost és környékét, a Hooligans tagjai pedig Tokaj-Hegyalját fogják kötődéseiken keresztül a szívünkhöz is közelebb hozni, és kedvcsináló tippjeiket is megosztják az általuk megszemélyesített régióból.

A magyar kreativitás kiaknázása és a digitális innováció iránti elköteleződés érdekében életre hívott #helloHungary projekt részeként a Hosszúlépéssel együttműködésben megvalósuló virtuális séták technikailag is jól mutatják az ügynökség innovációs törekvéseit. A 'Jó itt lenni' program következő bemutató sétái élőben követhetők majd a Facebookon, s közben Magyarország kedvenceit online meg is lehet szólítani.

A csütörtöki, balatonfüredi városnézés során a facebookozók remek társaságban, Katona Csaba történésszel és Vastag Csaba énekessel a füredi reformkori belváros helyszíneit járhatták körbe élő közvetítés során. Szó esett egy szépasszony színésznő váratlan haláláról, az egykori színes fürdőélet nélkülözhetetlen kellékeiről, füredi szélhámosokról, legendás kártyapartikról. Bepillanthattunk a hajdani celebek villáiba, megismerkedhettünk a főpapság szerepével is Balatonfüred fürdőhellyé válásában. Az is kiderült, járt-e már Vastag Csaba a füredi Anna bálon. A program az énekes Facebook oldalán vissza is nézhető. (https://www.facebook.com/Vastagofficial/?fref=ts)

(Sajtóközlemény)  2016. okt. 14.