« Vissza

Itt kell lenned, hogy elhidd - sikeres az MTÜ belföldi kampánya

Egy hónapja indult belföldi kampányunk országszerte hirdeti Magyarország rejtett kincseit, felfedezésre váró úti céljait. Hirdetéseinkkel biztos, hogy ti is találkoztatok már valamelyik tv csatornán vagy a köztéri médiában, print kiadványokban vagy valamilyen online felületeken.

Print hirdetéseink több mint 2 millió példányszámban jelentek meg megyei és országos napilapokban, heti vagy havi periodikákban, hirdetőújságokban. Az autóutak mentén július elején már több, mint 1600 óriásplakát és nyolcszáznál több citylight poszter hirdette, hogy Magyarország ránk vár. Az online sajtóban több millió alkalommal villantak fel banner hirdetéseink, videó megjelenéseink, amelyek a hazai úti célok szépségére hívják fel a figyelmet, de szerepeltek imázsfotóink az Origón, a life.hu-n, a Köpönyeg időjárás előrejelző oldalon vagy a Nők Lapja Cafén. Új, kampánylogóval ellátott passztartókat is készítettünk ügynökségünk munkatársai számára: ezeket mától átvehetitek a recepciós kolléganőktől.

A kampány részeként ügynökségünk a National Geographic Magazinnal együttműködésben „Fedezd fel! – Éld át! - Fotózd le!" címmel közös fotópályázatot is meghirdetett. A pályázat célja, hogy a résztvevők képekben meséljenek hazánk sokszínűségéről, tájairól, településeiről, az itt élőkről – és persze saját magukról.

A pályázat résztvevői két kategóriában adhatják be munkájukat 2017. július 11. és 2017. augusztus 15. között:

1. kategória – MAGYARORSZÁG MOZGÁSBAN
Mobileszközzel készült élményfotók, szelfik felejthetetlen hazai helyekről, emlékezetes pillanatokról, ország-világgal megosztani vágyott emlékekről.

2. kategória– MAGYARORSZÁG TABLÓJA
Nagy felbontású, fekvő formátumú fotók hazánk felfedezésre váró kincseiről, turisztikai szempontból is izgalmas, festői régióiról, településeiről, látnivalóiról.

A natgeo.hu oldalára feltöltött képeket szakmai zsűri bírálja el, de az MTÜ Facebook oldalán keresztül a nagyközönség is kinyilváníthatja tetszését. A nyertes pályázók jutalma egy belföldi üdülést tartalmazó ajándékcsomag. További információk a versenyről itt olvashatók.

(Hír)  2017. júl. 18.