Tanulmányutak

A külföldre irányuló kommunikáció egyik legfontosabb és leghatékonyabb eszközét a külföldi sajtó és a turisztikai szakemberek számára szervezett magyarországi tanulmányutak jelentik.
A Magyar Turisztikai Ügynökség az elmúlt három évben több mint 8.000 főt – külföldi média és turisztikai szakembert – látott vendégül tanulmányútjai keretében.
A study tourok mellett számos esetben ad információkat, ötleteket, képeket, kiadványokat, kontaktokat az Ügynökség olyan újságíróknak is, akik szeretnének írni Magyarországról, de nem áll módjukban idelátogatni.

Az MTÜ nemcsak a hagyományos magyarországi nevezetességekre kívánja felhívni a külföldi újságírók figyelmét, hanem az újszerű programokra, illetve látványosságokra is. Az idelátogató újságírók programjába olyan elemek kerültek, mint hazánk csúcsgasztronómiájának felfedezése prémium éttermekben, és a fiatalabb korosztály számára vonzó szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek (kortárs zenei programok, romkocsmák, design-túrák).

A tanulmányutak nyomán született cikkekből "best of" válogatás megtekinthető itt: http://gotohungary.com/in-the-media
 

Várjuk azon Partnereink jelentkezését is a fenti elérhetőségen, akik szívesen közreműködnének a tanulmányutak szervezésében.